Praktikus megoldások az ön konyhájában

Nyomtatás

Praktikus megoldások az Ön konyhájában

 
Nagyszüleink otthonaiban még jókora kamrákat alakítottak ki a ház egy hűvösebb sarkában. Mostanra a spájzok kiszorulni látszanak a tervezés során! Azonban a konyhabútorba épített kamraszekrények amik álló szekrénybe szerelhető fém rácsokkal rendelkeznek, továbbá sarokszekrénybe és alsó szekrénybe szerelhető fém rácsok megoldást találnak e problémára. Amellett, hogy praktikusak és könnyen kezelhetőek a maximális teret is kihasználják, így figyelve a helytakarékosságra is, pl. sarokszekrényből kifordítható, félkör-kosár garnitúra, 3/4-es forgókosár garnitúra vagy sarokszekrényből kiforduló "magic corner" polcrendszer 2+2 tálcás, csillapítót csukódással. 
 
Kamraszekrényben tárolhatjuk a tartós élelmiszereinket pl: konzerveket, befőtteket, tésztákat... stb., valamint a nagyobb edényeinket és konyhai gépeket is, mivel kihúzhatós, oldalról könnyen hozzáférhetünk! A kamrapolc csúszó teherbírása: 120 kg, polc teherbírása 15 kg 30-40 cm szélességű szekrényelemekhez, állítható erősségű csillapítással, a kosár 4-5-6 db-os is lehet!. A beépített sütő vagy gáztűzhely mellé praktikus megoldás az alsó szekrénybe szerelhető kihúzható Jolie kosár, ami lehet 2 vagy 3 részes is, teljesen kihúzható, csillapított csukódással, előlap tartóval, különböző szélességben választható. Étolajat, citromlevet, ecetet tárolhatunk benne, megkönnyítve a háziasszony munkáját! Mosógép vagy mosogatógép mellé helyezve is nagyon praktikus! Tisztítószer, papírtörlő, öblítőszer, mosogatószer... stb. tárolására is alkalmas. A kosarak mérete változó: a legkisebb 10 cm (15 cm-es előlappal).
 
Ajánlott praktikus megoldásaink:- mosogatószer / szappanadagoló ( munkalapba építve, mosogató medence mellé helyezve )  szín: króm, anyaga: fém-műanyag
 
 
Széles választékunkból biztosan megtalálja az önnek leginkább tetsző és konyhája számára is a legpraktikusabb megoldást!